Siirry suoraan sisältöön

TIETOKIRJA.FI-tapahtuma on nyt Tietokirjafestivaali

– Tietokirjafestivaali järjestetään 30.–31.8.2023 Tieteiden talolla Helsingissä

Joka toinen vuosi järjestettävä TIETOKIRJA.FI-tapahtuma tunnetaan jatkossa nimellä Tietokirjafestivaali. Tietokirjafestivaali pidetään seuraavan kerran 30.–31.8.2023 Helsingissä Tieteiden talolla. Tapahtuma juhlistaa tietokirjallisuuden moninaisuutta, ja tarjolla on runsaasti erilaisia keskusteluja ja haastatteluja ajankohtaisista tietokirjallisista ja yhteiskunnallisista aiheista.

”Tapahtuman vanhasta nimestä TIETOKIRJA.FI saattoi tulkita, että kyseessä olisi verkkotapahtuma. Tapahtumasta on puhuttu jo aiemmin tietokirjafestivaalina, ja nyt on luonteva hetki vakiinnuttaa tapahtumalle nimi, joka kertoo selkeästi, mistä on kyse, eli tietokirjallisuutta esittelevästä livetapahtumasta”, sanoo Suomen tietokirjailijoiden viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Tapahtumaa vietettiin edellisen kerran vuonna 2021. Teemana oli silloin Poikkeus. Tapahtuma järjestettiin tuolloin poikkeuksellisesti virtuaalisena pandemian takia.

Tietokirjafestivaali järjestetään joka toinen vuosi, tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton. Osa festivaalin ohjelmasta striimataan. Tietokirjafestivaalin ohjelma julkistetaan kesäkuussa.

Lisätiedot:
Anne Rutanen | Viestintäpäällikkö | Suomen tietokirjailijat ry
anne.rutanen@suomentietokirjailijat.fi | 050 351 2771
www.suomentietokirjailijat.fi | www.tietokirjafestivaali.fi

Tietokirjafestivaalin järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry, Kirjallisuuden vientikeskus FILI, Kirjakauppaliitto, Lauri Jäntin säätiö, Sanasto, Suomen Kustannusyhdistys, Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto, Suomen tiedekustantajien liitto, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta, Tietokirjallisuuden edistämiskeskus ja Tieteellisten seurain valtuuskunta.